Q:

A) 12 | B) 13 |

C) 15 | D) 16 |

Answer: A) 12

Explanation:

Explanation:

Given, 48 people can do a work in 17 days. So total work = 48 x 17 = 816

Work done by 48 people in 6 days = 288.

The remaining work = 816 - 288 = 528

After 6 days four workers left. So number of people working is 44

Total number of days required for 44 men to complete the remaining work = 528/44 = 12

Q:

A) 15 days | B) 60 days |

C) 20 days | D) 10 days |

0
1

0
23

0
22

0
53

Q:

A) 660/47 | B) 640/47 |

C) 680/47 | D) 665/47 |

1
38

1
84

0
73

0
37